NAMASTE INDIA SPIJKENISSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 422 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaste India Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 20:28 Een uur te laat. Aangegeven om te bezorgen om 16:45 uur ivm een externe afspraak. Werd bezorgd om 17:45 uur. Daardoor helaas niet voor die tijd kunnen eten. Werd pas 's avonds na de afspraak.
16 jun 2024 om 20:14 De eerste keer besteld bij Namaste India. Ik had een vaste tijd geselecteerd en deze werd op tijd bezorgd. De gerechten waren goed warm, heerlijk gekruid. Bedankt!
12 jun 2024 om 23:01 Heerlijk als altijd, maar een wachttijd van meer dan 90 minuten op een doordeweekse dag is echt te lang.
12 jun 2024 om 15:40 Absoluut het wachten waard! Super lekker!!! En nog goed warm. Gewoon ruim op tijd bestellen.
12 jun 2024 om 13:04 Zoals altijd heel lekker! Was ook warm en precies op tijd aangekomen.
10 jun 2024 om 21:26 Bezorgdtijd was 3uur.. Na 2u gebeld en de bezorger was zogenaamd onderweg. Na 30 min weer gebeld en werd aangegeven dat het op het verkeerde adres was bezorgd. Bezorger zelf wist van niks. Geen excuses of tegemoetkoming van het restaurant. Nooit meer
9 jun 2024 om 18:58 Het was heel lekker, maar alles was koud. Ik weet niet of dat zo hoort. Maar dat was het enige min puntje, wel wat jammer.
8 jun 2024 om 21:20 Wederom zooooo ontzettend lekker!
8 jun 2024 om 21:04 Over de bezorgtijd kan ik niet veel zeggen ik haal het namelijk altijd op. Wel is het eten altijd erg lekker, ze zijn consistent en de kwaliteit is top. Ik raad de butter chicken en vooral de lamb tikka masala aan!
7 jun 2024 om 21:32 Diverse malen al besteld en smaakt altijd weer heerlijk. Een aanrader.
6 jun 2024 om 23:59 "Medium-spicy" was meer dan medium. Wel lekker; 30 minuten te laat
6 jun 2024 om 22:00 Super goed